Szabó Bernadett vagyok, virtuális asszisztens, vállalkozó, orosz szakos bölcsész, okleveles közgazdász, nő és anya. Ez utóbbi talán a legfontosabb még a vállalkozásom szempontjából is, hiszen a kisfiam születése indított el azon az úton, amin most már töretlenül megyek előre, mert teljes egészében magaménak érzem.

Több, mint 10 - különböző cégeknél, valamint a bankszférában eltöltött - év után döntöttem úgy, hogy virtuális asszisztensként szeretnék a továbbiakban működni. A bankszektorban eltöltött idő alatt kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkoztam, így volt szerencsém megismerni a KKV szektort. Éppen ezért nem is volt kérdés számomra, amikor virtuális asszisztens lettem, hogy Nektek, kis- és középvállalkozásoknak szeretnék elsősorban segíteni.

Vállalkozónak lenni nem könnyű dolog, megértem és tudom, hogy milyen kihívásokkal nézel szembe. Rengeteg adminisztráció, időrabló apróságok. De hidd el, nem kell egyedül megbirkóznod a teendőkkel. Nem csak átruházhatod az időigényes adminisztrációs feladatokat, de abban is tudok segíteni, hogy Te valóban azzal foglalkozz, ami igazán fontos: a vállalkozásod fejlesztésével.

Olyan vállalkozókkal dolgozom együtt, amilyen Te is vagy. Akik tudják, hogy mi a céljuk és azt is tudják, hogyan érhetik el, csak épp idejük nincs rá. Azért dolgozom, hogy Neked legyen időd a sikerre, mert a Te megvalósult álmod az én sikerem.

Dolgozzunk együtt!